Michaela. Tvåbarnsmamma & fästmö. Kommunikatör & Digital strateg student. Matlagning. Träning. Livet

Middag.

Igår så preppade jag lite mat som alltid på Måndagar men denna gång sparade jag 3 skivor fin lax som jag fryst in från en färsk lax sida. Jag köper aldrig lax i portions påsar utan alltid färsk hel eller färsk laxsida som jag sedan styckar i bitar och fryser in.

Laxen blev sådär löjligt bra stekt och till åt vi blomkålsmos, ärtor och stekta gröna spetspaprikor.

SAM_2727 fix SAM_2731 fix

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jessi

    Så himla smart! Kan du inte berätta hur stor lax du köper? Hur många bitar blir det? Köper du en hel lax? Med huvud och allt och filéar den själv hemma?
    Har också tänkt göra så, känns som att man tjänar mer på det på flera sätt!

    1. miichaan

      Vi köpte oftast laxsidor om det är bra pris på någon affär. Styckar i bitar och fryser in. Om vi köper hela laxar med huvud kvar så filear min man den. Han ser det lite som terapi och då fjällar han först fisken, skär av huvudet, filear av fisken från ryggrad och sedan tar han ur fiskben med pincett och sedan styckar i bitar och fryser in 🙂

stats