Header Image

Michaela. Tvåbarnsmamma & fästmö. Kommunikatör & Digital strateg student. Matlagning. Träning. Livet

Michaela 27 år, från Stockholm. Familjekär, träningstokig, spontan & onödigt petig studerande två barns morsa. Funderar fortfarande på hur vi ska få ihop vardagen & i den här bloggen får du följa med mig i just det pusslet som inte alltid är en dans på rosor. Jag brinner för kommunikation/PR & Januari 2018 tar jag examen på Nackademin & kan titulera mig som Digital Strateg.

Middag.

Publicerad,

Igår så preppade jag lite mat som alltid på Måndagar men denna gång sparade jag 3 skivor fin lax som jag fryst in från en färsk lax sida. Jag köper aldrig lax i portions påsar utan alltid färsk hel eller färsk laxsida som jag sedan styckar i bitar och fryser in.

Laxen blev sådär löjligt bra stekt och till åt vi blomkålsmos, ärtor och stekta gröna spetspaprikor.

SAM_2727 fix SAM_2731 fix

2 Kommentarer

  1. Så himla smart! Kan du inte berätta hur stor lax du köper? Hur många bitar blir det? Köper du en hel lax? Med huvud och allt och filéar den själv hemma?
    Har också tänkt göra så, känns som att man tjänar mer på det på flera sätt!

    • Vi köpte oftast laxsidor om det är bra pris på någon affär. Styckar i bitar och fryser in. Om vi köper hela laxar med huvud kvar så filear min man den. Han ser det lite som terapi och då fjällar han först fisken, skär av huvudet, filear av fisken från ryggrad och sedan tar han ur fiskben med pincett och sedan styckar i bitar och fryser in 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *