Ni som följer min matlagning vet ju hur jag brukar trolla lite i köket och det blir oftast bra. Igår så gjorde jag detta till lunch och det blev faktiskt riktigt gott, så gott så jag tänkte dela med mig till er som är lika modiga och Crazy som jag när det kommer till köket.
Michans Soja plättar
Du behöver:
1 dl linfrön
1 dl solrosfrön
1 dl sojamjöl
1 dl polenta
1/2 dl Fiberhusk
1/2 dl Psylliushusk
1-2 dl vatten
1/2 dl olivolja
1 dl Keso
Gör såhär:
Blanda samman alla ingredienser och sist vattnet. Känn efter och rör om tills du får en fast ”deg”. Husken gör så att degen sväller lite så låt stå en stund och tillsätt mer vatten om den är alldeles för tjock. Forma till plättar och stek på medlhög värme i en stekpanna med lite kokosolja.
Lägg över på ett fat och strö över lite salt. Servera som den är eller ha som tillbehör till en sallad.