Michaela. Tvåbarnsmamma & fästmö. Kommunikatör & Digital strateg student. Matlagning. Träning. Livet

Helgen swischade förbi.

Så var det Söndag igen och en helt fantastisk helg tog slut alldeles för snabbt. I helgen bestämde vi oss för att skita i alla måsten så som träning och saker som inte gör att vi är tillsammans och satsa på familjetid. Det blev familjetid deluxe kan man säga och vi har haft det så himla bra. På Lördag morgonen så klädde vi på oss efter en jätte god frukost och drog ut i skogen. Vi drack varm choklad, åt mackor och njöt av naturen. Jag är inte alls en naturmänniska men fasen vad mysigt det var. Vi bor endast 10 min från nacka natur reservat och om ni inte har varit där så kan jag verkligen tipsa er om att åka dit, så fridfullt.

Helgen avslutades med första advent, firande av en liten tjej som fyllt 1 år, Juldekoration och granen åkte upp. Ja en helt fantastisk helg har lidit mot sitt slut och imorgon är det bara att hoppa på allvaret igen. Bjuder på lite bilder från trippen i skogen.

SAM_6646

Föresten, här är spindeln Elsa. Spindeln Elsa bor på Naomi´s förskola och i helgen fick hon ta med den hem. Det är ett helt fantastisk projekt som barnen håller på med och jag tänkte skriva ett inlägg om det. Elsa har iallafall följt oss vart vi än gått i helgen

SAM_6652 SAM_6661 SAM_6672 SAM_6677 SAM_6680 SAM_6684 SAM_6686 SAM_6691 SAM_6693 SAM_6696 SAM_6700

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats