Michaela. Tvåbarnsmamma & fästmö. Kommunikatör & Digital strateg student. Matlagning. Träning. Livet

Efter gårdagens kaous så bestämde jag mig för att hoppa första lektionen i skolan idag. Damian la en kaskad spya i hela sängen när vi skulle natta igår kväll. Jag var så trött och så hände det som man absolut inte ville skulle hända. Han sätter i halsen när han dricker välling och han har super lätt för att spy så allt flög upp. Det var bara att börja tvätta alla sängkläder, madrass och gosedjur. Eftersom man vill va på den säkra sidan så ställde vi in oss på att kanske få vabba idag men han sov hela natten och var pigg som en lärka imorse så ingen magsjuka är på besök, bara en rap! Puuuh!

Jag och barnen tog sovmorgon ända till 7.30 , ja det är sent för oss som annars går upp klockan 6 varje dag. Vi åt mys frukost innan det var dags för dagis. Jag drog till gymmet och gjorde det jag gör bäst, köttar ben. Det blev mitt 4 pass på raken på 4 dagar så imorgon ska kroppen få vila lite.  

 
Nu sitter jag på t banan påväg till skolan. Vi har en presentation så jag ska läsa på och förbereda mig lite. Innan ska jag möta upp beccish och käka lunch. Hon glömde sin matlåda mitt i all stress imorse så idag är jag en riktig bror och har med mat till henne.  

   
Att filosofera på t banan e typ det bästa jag vet! Egen tid deluxe 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats