Michaela. Tvåbarnsmamma & fästmö. Kommunikatör & Digital strateg student. Matlagning. Träning. Livet

Mat för själen.

Så som rubriken lyder har vi verkligen gottat oss i mat hela helgen som är bra för själen. Igårkväll när vi skulle sova kom vi fram till att det här var den bästa helgen vi haft på mycket länge. Det kändes lixom helt ok att det var Måndag imorgon och att klockan skulle ringa klockan 6. Hela mathelgen började perfekt då vi var barnfria och skulle mysa med en riktigt go middag framför en film. Barnen sov hos mormor och efter vi lämnat dom åkte vi hem och lagade mat tillsammans.

Fish taco stod på menyn. har ni ätit det ? Alltså wow man kan prata om matorgasmer men alltså det här var på en helt annan nivå. Guuuuu så gott det var. Vi köpte rökt lax och till det gjorde jag en riktigt het mango och avokado salsa. Vi åt små ( original ) taco bröd och det var ytterst lite ingredienser men det gjorde inget för det blev en riktigt smak explosion i munnen.

 

 

Lördagen kom och vi vaknade upp rätt så tidigt, utan barn så blir man lite fundersam varför det är så tyst i huset haha. Vi snörade på oss promenadskorna och gick en promenad som avslutades med handling av färskt bröd. Barnen plockades sedan upp efter vi avnjutit en lugn och tyst frukost , också framför tv:n. Den andra matbilden ni går är en klassisk stekt falukorv med makaroner bild. Finns det något godare ? Diet var vår Lördags lunch

Vi sov sedan siesta innan vi åkte hem till min syster och körde en riktigt grill kväll. Jag köpte med mig 2 kg kött så vi gottade oss verkligen. Rött kött är något jag äter ytterst sällan men ibland kan jag tycka det är ruskigt gott. Eftersom mango salsan var så god dagen innan var vi ju tvungna att göra den denna kväll också.


Vi myste framför deras öppna brasa, jag är inte alls avis över deras fina hus!

 

Söndag: Storstädning och träning stod på schemat innan vi åkte ut till Tyresö och kollade på Innebandy match. Barnen fick klubbor och boll av min syster och Johan och nu fick de äntligen inviga de.

Vi åkte sedan och köpte Thaimat på ett favvoställe på söder. Naomi posade lite för mig medans vi väntade. Har jag inte världens sötaste lilla unge ?

  

Som sagt Måndagen var inte alls jobbig att vakna upp till efter vi hade haft en sån underbar helg. Jag har haft mycket saker i huvudet senaste tiden och det var skönt att helgen ändå blev så bra och jag fick laddade batterier av min fina familj. Jag är så tacksam över dom. Hade inte klarat en dag utan mina tre favoriter!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats