Michaela. Tvåbarnsmamma & fästmö. Kommunikatör & Digital strateg student. Matlagning. Träning. Livet

God morgon mina vänner. Är det bara jag som känner att allt är hopplöst nu när det blivit så kallt igen? Jag hatar kylan och jag var så glad när det blev lite vår en vecka, man svettades lixom i sin jacka. Nu är det kallt och jävligt igen och jag vill bara lägga mig under täcket och aldrig mer gå ut, blä!

Men det finns ingen vila ingen ro i Michaela Qvist´s liv så det är bara att dra på vinter kläderna och ta sig ut , för det är nämligen det vi ska göra snart. Inskolningen för Naomi gick så bra igår , så pass bra att hon knappt märkte att jag var där. Värre var det när Damian såg mig så det slutade med att jag tog båda hem efter lunchen och vi bestämde att Naomi går ensam idag från början, hon klarar det så trygg som hon var igår. Naomi känner ju de flesta barnen som går där , dom gick på samma förskola förut så helt nytt är det inte.

Om allt går som planerat så ska jag ta mig till gymmet och träna lite och sedan sätta mig ner och jobba lite. Får se när jag hämtar hem vilddjuren eller om Daniel tar dom påvägen hem. Juste , Damian har blivit så mammig, det har säkert med dagis att göra och att han känner lite separations ångest men att han står och drar i mina kläder och säger ”maaammaaa” hela tiden kan göra än smått galen. Han ska helst sitta nära och på mig hela tiden också, jag klagar inte sålänge han inte skriker mitt namn hela tiden haha

SAMSUNG CSC

Mammas älsklig och lilla clown , gu vad jag älskar dig! <3

SAMSUNG CSC

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats