Michaela. Tvåbarnsmamma & fästmö. Kommunikatör & Digital strateg student. Matlagning. Träning. Livet


Alltså det är helt sjukt hur seg jag är, förkylningen verkar inte bli bättre men det känns dom det är något annat som ligger i mig också. Höstdepp är något jag får varje år och jag känner att den också smyger sig på, detta vädret som vi ska stå ut med i flera månader gör mig så jäkla deprimerad. Men man får verkligen försöka se ljust på vardagen för trots allt så har jag tak över huvudet, mat på bordet och trygga barn och det är faktiskt allt som räknas.

Dagen har bara spenderats hemma, jag har försökt få lite gjort men har mest bara tagit det lugnt eftersom det är vad kroppen behöver just nu. Naomi ska hämtas på förskolan snart och sedan är kvällen igång med mat, bad och läggning. Daniel kommer hem lite senare då han ska förbi och signa lite kontrakt för något riktigt spännande som ni kommer få veta mer om snart här inne.

Igår hade vi pankaks fest till middag och jag gissar att det blir något enkelt idag också då min energi verkligen ligger på noll. Ibland får man faktiskt låta allt vara lite, barnen blir ju bara glada om dom får äta snabb makaroner och korv haha.

SAMSUNG CSC

Vet ni att jag alltid äter oboy pulver på mina pannkakor, har gjort det sedan jag var liten 🙂

Desktop386SAMSUNG CSCDesktop387Desktop388

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats