Header Image

Michaela. Tvåbarnsmamma & fästmö. Kommunikatör & Digital strateg student. Matlagning. Träning. Livet

Michaela 27 år, från Stockholm. Familjekär, träningstokig, spontan & onödigt petig studerande två barns morsa. Funderar fortfarande på hur vi ska få ihop vardagen & i den här bloggen får du följa med mig i just det pusslet som inte alltid är en dans på rosor. Jag brinner för kommunikation/PR & Januari 2018 tar jag examen på Nackademin & kan titulera mig som Digital Strateg.

Quorn och potatis gratäng.

Publicerad,

Du behöver: 

300 g Quornfärs

1 lök

1 röd paprika

10 potatisar

Permesan

1 klick smör( 40-50g)

1 dl grädde

1 dl mjölk

Du gör såhär:

Hacka löken och paprikan. Stek tillsammans med Quorn färsen. Tillsätt lite vatten då quornen lätt torkar ur när man steker den. Krydda med salt, peppar och paprika pulver. Skala och koka potatisen. När potatisen är klar häller du av vattnet och tillsätter smör, grädde och mjölk. Se till så allt är i rums temp. Vispa med elvisp. krydda med salt och vitpeppar. Häll Quorn färsen i en gratäng form och på med potatis mosen. Strö på rikligt med permesan och grädda i ugnen på 200 grader tills gratängen fått fin färg. Servera med en god sallad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *