Header Image

Michaela. Tvåbarnsmamma & fästmö. Kommunikatör & Digital strateg student. Matlagning. Träning. Livet

Michaela 27 år, från Stockholm. Familjekär, träningstokig, spontan & onödigt petig studerande två barns morsa. Funderar fortfarande på hur vi ska få ihop vardagen & i den här bloggen får du följa med mig i just det pusslet som inte alltid är en dans på rosor. Jag brinner för kommunikation/PR & Januari 2018 tar jag examen på Nackademin & kan titulera mig som Digital Strateg.

Panerad rödspetta med äppleremolad och kokt potatis

Publicerad,

Igår när vi hade besök så bjöd jag på panerad rödspetta med äppleremolad och kokt potatis vilket var riktigt gott. Tänkte bjuda er på ett recept då denna middag är så enkel och riktigt god.


Dubbel panerad rödspätta

-Du behöver –

– ca 1 kg potatis

– 800 g Rödspätta

– 2 ägg

– Ströbröd

– Mjöl

– Limesalt

– Peppar

– Tillagning –

Sätt på en kastrull med vatten och koka potatis. Dubbelpanera rödspättan genom att först doppa den i mjöl på båda sidorna, sedan i ägg och slutligen ströbröd. Stek i stekpanna och salta och peppra varje sida. Känn med sticka när potatisen är klar. Lägg över fiskpanetterna på en ungssäker form och ställ i ugnen på ca 120 grader så dom håller värmen.


Äppleremolad

– Du behöver –

– 1 rött äpple

– en kruka persilja

– 2 dl creme fraiche

– 3 msk lätt majonäs

– 1 tsk dijon senap

– 1 halv ( liten ) burk kapris

– 2 smk boston gurka

– salt

– peppar

Tillagning

Hacka persilja fint och även äpplet i grova bitar. Blanda samman creme fraiche, majonäs, dijon senap , karpis , boston gurka. Ha i persiljan och det hackade äpplet. Smaka av med Salt och peppar.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *