Många av er hade nog redan gissat mitt pålägg på min smörgås från tidigare inlägget, eller ? Jag ville alltså skapa en Gratinerad Chevre smörgås med färska rödbetor, ruccola som toppades med torrrostade pinjenötter och honung.
Smörgåsen blev precis som jag hade tänkt i huvudet men det jag inte visste var hur jäkla gott brödet skulle bli! Alltså Risenta har verkligen lyckats och jag kan starkt rekommendera förpackningarna med färdiga brödmixar som jag visade i inlägget nedanför. Det var hur smidigt som helst att blanda ihop och jag använde mig utav Chia och nypon mixen som gav ett lite sötare men otroligt gott bröd.
Du följer bara anvisningarna på förpackningen och jag tillsatte endas olja, vatten och honung i mitt bröd och rörde ihop med mixen som fanns i. Grädda sedan brödet i 70 min
Jag skivade sedan tunna skivor av rödbetan och la på en bädd av ruccola. Toppade med en fin skiva ungsgratinerad chevre. Toppa med pinjenötter och honung, alltså den var sååå god!
Jag älskar alla nyttiga varianter av bröd så TACK Risenta för er nyhet , kommer finnas hemma hos oss hela tiden det kan jag lova.