Header Image

Michaela. Tvåbarnsmamma & fästmö. Kommunikatör & Digital strateg student. Matlagning. Träning. Livet

Michaela 27 år, från Stockholm. Familjekär, träningstokig, spontan & onödigt petig studerande två barns morsa. Funderar fortfarande på hur vi ska få ihop vardagen & i den här bloggen får du följa med mig i just det pusslet som inte alltid är en dans på rosor. Jag brinner för kommunikation/PR & Januari 2018 tar jag examen på Nackademin & kan titulera mig som Digital Strateg.

Kycklingklubbor på en bädd av bulgur och bönor.

Publicerad,

God kväll kära ni. Barnen har precis lagt sig och jag har precis städat klart hemmet. Moppat och dammat hela huset så imorgon när vi vaknar är det skinande rent, älskar. Tidigare åt vi en en alldeles överdrivet god vardagsmåltid som jag tänkte dela med mig utav

1 kg kyckling vingar som jag marinerade.

-Marinad-

3 msk olja

3 msk tabasco steak sauce

flingsalt

peppar

2 msk honung.

SAMSUNG CSC

Lägg allt i en påse och skaka om. In i ugnen på 200 grader ca 30 min eller tills kycklingen är genomstekt och fått fin färg.

SAMSUNG CSC

-Fetaostsås-

Smula ett paket fetost i en skål. Tillsätt en burk creme fraiche eller kvarg. Rör om och blanda ner 1 msk röd pesto. Smaka av med salt.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

När kycklingen är klar så lägger du den på den förberedda fatet med bulgur och bönor. Koka då bulgur enligt anvisning på paketet och när den är klar blanda i en burk svarta bönor och låt stå under lock 10 min. Smaka av med lite olivolja och salt

SAMSUNG CSC

En side sallad med kål, rivna morötter, isbergssallad och kidneybönor. Gör en vinegrette och ha över salladen. SAMSUNG CSC

Garnera fatet med färsk lime och hackad koriander

SAMSUNG CSC

Smaklig måltid ! 🙂

SAMSUNG CSC

1 Kommentar

  1. Vilket bra middagstips, såg riktigt gott ut faktiskt! Tror verkligen att denna rätten skulle gå hem hos min man 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *