Header Image

Michaela. Tvåbarnsmamma & fästmö. Kommunikatör & Digital strateg student. Matlagning. Träning. Livet

Michaela 27 år, från Stockholm. Familjekär, träningstokig, spontan & onödigt petig studerande två barns morsa. Funderar fortfarande på hur vi ska få ihop vardagen & i den här bloggen får du följa med mig i just det pusslet som inte alltid är en dans på rosor. Jag brinner för kommunikation/PR & Januari 2018 tar jag examen på Nackademin & kan titulera mig som Digital Strateg.

Chokladdoppat knäckkola

Publicerad,

Vad gör man av knäck som man inte riktigt lyckas koka rätt, alltså den är för kladdig. Jo man räddar den istället för att bryta ihop och gråta haha. Jag gjorde precis som jag alltid gör, improviserade lite.

Knäcken blandade jag med sötmandlar och hade i en liten ungsfrom. Toppade med frystorkade bär och ställde in i frysen under natten. Sedan skar jag kuber i lagom stora bitar och doppade i mörk choklad. Lät stelna och vips så har jag ett choklad knäck kola!

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Jag använder mig av dessa frystorkade bär från Lagerhaus

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *