Michaela. Tvåbarnsmamma & fästmö. Kommunikatör & Digital strateg student. Matlagning. Träning. Livet

Att planera maten.

Allt handlar om planering när det kommer till att äta rätt och må bra. Att inte ha mat förberedd är bara en anledning att klaga på vad man ska laga, att det inte finns någon gott nyttig mat och ja hela din plan går i krasch.

När vi äter ” diet” här hemma så förbereder vi all mat alltid för 3 dagar framåt. Jag använder mig då av större matlådor och förvarar maten i kylen och när det är dags att äta är det bara att ta fram de tillbehör man vill ha.

Igår så lagade jag till Kyckling i ugnen som jag stekte i stekpåse, Ångkokade morötter, broccoli och sötpotatis, Gjorde en bönsallad, Grönsallad med körsbärstomater och en chili con quorn gryta.

Att förbereda dig själv för vad du ska äta gör att du kommer kunna uppnå dina mål med 100%. Jag är känd för att vilja planera allt ut i fingerspetsarna så detta gör jag bara med glädje.

Bönsallad

Grönsallad

Jag använder mig av dessa matlådor från Ikea, perfekt storlek.

Ångkokta grönsaker

Sötpotatis

Kyckling ungsstekt helt utan fett i stekpåse

Bara att ta fram och äta. Smidigt, enkelt, nyttigt och planerat

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats