Header Image

Michaela. Tvåbarnsmamma & fästmö. Kommunikatör & Digital strateg student. Matlagning. Träning. Livet

Michaela 27 år, från Stockholm. Familjekär, träningstokig, spontan & onödigt petig studerande två barns morsa. Funderar fortfarande på hur vi ska få ihop vardagen & i den här bloggen får du följa med mig i just det pusslet som inte alltid är en dans på rosor. Jag brinner för kommunikation/PR & Januari 2018 tar jag examen på Nackademin & kan titulera mig som Digital Strateg.

Att planera maten.

Publicerad,

Allt handlar om planering när det kommer till att äta rätt och må bra. Att inte ha mat förberedd är bara en anledning att klaga på vad man ska laga, att det inte finns någon gott nyttig mat och ja hela din plan går i krasch.

När vi äter ” diet” här hemma så förbereder vi all mat alltid för 3 dagar framåt. Jag använder mig då av större matlådor och förvarar maten i kylen och när det är dags att äta är det bara att ta fram de tillbehör man vill ha.

Igår så lagade jag till Kyckling i ugnen som jag stekte i stekpåse, Ångkokade morötter, broccoli och sötpotatis, Gjorde en bönsallad, Grönsallad med körsbärstomater och en chili con quorn gryta.

Att förbereda dig själv för vad du ska äta gör att du kommer kunna uppnå dina mål med 100%. Jag är känd för att vilja planera allt ut i fingerspetsarna så detta gör jag bara med glädje.

Bönsallad

Grönsallad

Jag använder mig av dessa matlådor från Ikea, perfekt storlek.

Ångkokta grönsaker

Sötpotatis

Kyckling ungsstekt helt utan fett i stekpåse

Bara att ta fram och äta. Smidigt, enkelt, nyttigt och planerat

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *