Header Image

Michaela. Tvåbarnsmamma & fästmö. Kommunikatör & Digital strateg student. Matlagning. Träning. Livet

Michaela 27 år, från Stockholm. Familjekär, träningstokig, spontan & onödigt petig studerande två barns morsa. Funderar fortfarande på hur vi ska få ihop vardagen & i den här bloggen får du följa med mig i just det pusslet som inte alltid är en dans på rosor. Jag brinner för kommunikation/PR & Januari 2018 tar jag examen på Nackademin & kan titulera mig som Digital Strateg.

Aioli.

Publicerad,

Du behöver: 

1 tsk dijonsenap
1 tsk vinäger
2 äggulor
1 1/2 dl rapsolja
1/2 dl olivolja
2 vitlöksklyftor
salt

Du gör såhär: 

Se till att ingredienserna är rumsvarma. Rör ihop senap, vinäger och äggulor i en skål.
Tillsätt oljorna först droppvis, och sedan i en tunn stråle, under kraftig vispning.
Smaksätt med pressad vitlök, salt och kajennpeppar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *