Här om dagen slänge jag ihop ett bröd som jag vill ha till min tonfisk röra. De som känner mig vet hur impulsiv jag är i köket så jag kan inte lova er att mängderna stämmer men jag tror på ett ungefär. Om det skulle vara så att det blir för löst så tillsätt lite mer havregryn eller sojamjöl
Du behöver:
2 dl Sojamjöl
3dl havregryn
1 dl linfrön
1 ägg
2 dl keso
1-2 dl vatten
1 krm salt
Sesamfrön
Gör såhär:
Blanda alla torra ingredienser alternativ tillsätt alla torra ingredienser i en köksmaskin och blanda runt några varv. Tillsätt Keso, ägg och vatten. Blanda väl tills det blir en fast deg. Om det bli för löst tillsätt lite mer havregryn och om det blir för torrt tillsätt lite mer vatten. Lägg ett bakplåtspapper på en plåt. Bre ut degen på pappret ca 2 cm tjocka. Strö över sesamfrön och grädda i ugnen på 200 grader ca 10-15 min eller tills det fått en fin färg. Låt svalna och servera med någon god röra eller bara smör !