Michaela. Tvåbarnsmamma & fästmö. Kommunikatör & Digital strateg student. Matlagning. Träning. Livet

Dagen och BB väska.

Jag har verkligen haft en till underbars dag och när jag får njuta av sånna här dagar med nära och kära så glömmer jag bort att jag faktiskt är super hög gravid och inte mår speciellt bra i kroppen, guld värt! Vi mötte upp min fina vän Beitel vid medis kl 13 och satte oss på stolarna på torget och åt mat som vi köpte inifrån saluhallarna. Jag åt en grym Zuciniplätt och kefta hambrugare med tabouli och massa goda saker i , svårslaget! 

Naomi lekte lite men ville sedan sova vagnen så vi fick en rejäl tid att bara få vara Michan och Betiel precis som gamla dagar i barcelona haha, vi pratade om allt mellan himmel och jord och efter 2 timmar så vaknade Naomi och även Zamand anslöt till gruppen. Vi satt kvar en stund till men sedan rörde vi oss lite och hamnade på ett cafe där Zamand kände för att synda med en stor chokladkaka.

Klockan tickade iväg och när hon var 18.30 kände jag att det var dags att röra sig hem med flickebarnet för att få i henne mat och hoppa i säng så på det viset blev det. Väl hemma åt hon en rejälportion potatis och lax, bytte sedan om till pyjamas så snällt och drack välling i sängen, jag somnade såklart med henne och vaknade upp kl 9 med smink runt ögonen och vrål hungrig haha.

Blev två mackor med potatis, lax och gurka ute på balkongen och här sitter jag nu och ska hoppa in i duschen snart och förbereda mig för att lägga mig i sängen , ja jag vill ligga där hela min vakna och sovande tid nu haha.

En mycket fin sak väntade när jag kom hem och det var min fina man som överraskade mig rejält. Han hade packat ihop det vi ska ha med oss till BB och tom prickat in vilka kläder samt vilka favorit trosor jag vill ha med mig. På allt låg även en liten fin lapp men den håller jag för mig själv , Män kan verkligen ibland ska jag säga er 😉

Så nu ligger allt ner packat i en väska och redo för att tas med när lillen känner sig redo och det var verkligen på tiden då jag redan igår kväll började på förverkar och var tvungen att ta alvedon och trodde verkligen att det var dags men icke icke…

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats