Michaela. Tvåbarnsmamma & fästmö. Kommunikatör & Digital strateg student. Matlagning. Träning. Livet

VILKEN DAG!

.. Startade tidigt med städ och säng leverans och jag kan inte säga annat än att jag är sååå nöjd hur vårt sovrum är nu och jag kommer nog sova riktigt gott ikväll! Säng gaveln har inte riktigt kommit på plats än men vi väntar med det tills vi får hit en skruv dragare.

Vid 13 tiden kom mina mamma kompisar hit med mat, goda cupcakes och en choklad tårta som de hade gjort , hur gulligt ? Fick även en stor badbalja med massa smått och gott för bebisen och jag är så tacksam för det, tack så mycket! Vi åt och fikande inomhus då det var så varmt ute och barnen busade runt och bråkade lite då och då medans vi mammor socialiserade oss.

Jag är så glad att jag fått de mamma kompisar jag har så nära och att min bästa vän från 20 år tillbaka har barn samtidigt som mig kan inte bli bättre. Vi gick sedan ut till parken här och barnen fick bada i den stora plaskdammen dom har där och leka runt. Vi var där kanske 3 timmar och tiden bara flög iväg eftersom man sällan kollar klockan nu på sommaren.

Väl hemma igen så fikande vi lite till och umgicks innan det var dags för de att åka hem. Tack för idag underbara ni och jag är så tacksam att ni tog er tid och ork att komma hit med mat och godsaker till en hög gravid som mig! Älskar er.

Bildbomb….

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. B3cakees

    hej ! Lägg gärna upp bild på cupcakes och skriv att de är gjorda av mig, skulle va super snällt 🙂

stats