Header Image

Michaela. Tvåbarnsmamma & fästmö. Kommunikatör & Digital strateg student. Matlagning. Träning. Livet

Michaela 27 år, från Stockholm. Familjekär, träningstokig, spontan & onödigt petig studerande två barns morsa. Funderar fortfarande på hur vi ska få ihop vardagen & i den här bloggen får du följa med mig i just det pusslet som inte alltid är en dans på rosor. Jag brinner för kommunikation/PR & Januari 2018 tar jag examen på Nackademin & kan titulera mig som Digital Strateg.

QUORN TIKKI MASALA

Publicerad,

Inlägget är sponsrat av Quorn Sverige

Första receptet ut i vår November vego månad är en riktig favorit i vår familj, Quorn tikka masala. I det här receptet använder jag mig utav populära Quorn strimlor. Detta recept är verkligen ett måste att testa !

Du behöver:

1 paket quornstrimlor

1 lök

3 dl grädde

3 dl kokosmjölk

1 vitlöksklyfta

1 msk tomatpure

1 tsk Garam masala

1 tsk Curry

1 tsk Paprikapulver ( stark)

1 nypa Salt

1 tsk Gurkmeja

1 Kanelstång

SAM_5770

SAM_5771

Tillagning

Finhacka löken och stek tillsammans med tomatpure, Vitlök, kryddorna och en skvätt vatten. Rör om och låt löken svettas bland kryddorna. Skiva Quornfileérna och tillsätt i stekpannan. Låt filéerna få en fin yta innan du tillsätter grädde och kokosmjölk. Tillsätt kanelstången och låt puttra på svag värme med lock för att dra åt sig alla smaker och göra filéerna saftiga.

Servera med ris och naanbröd.

SAM_5773

#Quornsverige #Quornstrimlor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *