Michaela. Tvåbarnsmamma & fästmö. Kommunikatör & Digital strateg student. Matlagning. Träning. Livet

Panerad rödspetta med äppleremolad och kokt potatis

Igår när vi hade besök så bjöd jag på panerad rödspetta med äppleremolad och kokt potatis vilket var riktigt gott. Tänkte bjuda er på ett recept då denna middag är så enkel och riktigt god.


Dubbel panerad rödspätta

-Du behöver –

– ca 1 kg potatis

– 800 g Rödspätta

– 2 ägg

– Ströbröd

– Mjöl

– Limesalt

– Peppar

– Tillagning –

Sätt på en kastrull med vatten och koka potatis. Dubbelpanera rödspättan genom att först doppa den i mjöl på båda sidorna, sedan i ägg och slutligen ströbröd. Stek i stekpanna och salta och peppra varje sida. Känn med sticka när potatisen är klar. Lägg över fiskpanetterna på en ungssäker form och ställ i ugnen på ca 120 grader så dom håller värmen.


Äppleremolad

– Du behöver –

– 1 rött äpple

– en kruka persilja

– 2 dl creme fraiche

– 3 msk lätt majonäs

– 1 tsk dijon senap

– 1 halv ( liten ) burk kapris

– 2 smk boston gurka

– salt

– peppar

Tillagning

Hacka persilja fint och även äpplet i grova bitar. Blanda samman creme fraiche, majonäs, dijon senap , karpis , boston gurka. Ha i persiljan och det hackade äpplet. Smaka av med Salt och peppar.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats